Десерт „В полоні невимовних відчуттів“

Veröffentlicht von

Ми знаємо, як важко часом буває обрати десерт для свята. Здається, що Ви вже все пробували і абсолютно нічим вразити ні Вас, ні Ваших гостей. Повірте нам – ми кожного дня намагаємося створити все новіші і цікавіші рецепти! І десерт „Апельсинова насолода“ є саме таким випадком – він готується дуже просто, і всього лише 15 хвилин. Саме такі десерти є найкращими – без випічки, не вимагають багато часу і інгредієнтів… ну хіба не ідеально? Не зволікайте і записуйте рецепт неймовірного десерту, який прикрасить Ваш стіл і додасть позитиву в похмурі будні!

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Апельсинова насолода“ :

– один середній апельсин
– одне ківі
– карамельний попкорн (100 гр.)
– натуральний йогурт (пів склянки)
– какао-порошок (20 гр.)
– ванільний цукор (20 гр.)

десерт інгредієнти

Кількість порцій : 1
Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Для початку ми підготуємо фрукти. Почистіть апельсин і наріжте його на невеликі шматочки, попередньо очистивши від шкірки. Апельсин має багатий вітамінно-мінеральний склад, що підтримує безліч функцій нашого організму. Наприклад, пектин і клітковина допомагають при різноманітних захворюваннях ШКТ, а антоціани позитивно впливають на серце і судини.

десерт цікавий

Крок 2.

За тим самим принципом чистимо ківі. Отримані шматочки відкладаємо на окрему тарілку. Він є надзвичайно корисним фруктом і містить чи не найбільшу кількість вітаміну С (поступається лише чорній смородині). Ківі укріпляє імунітет, допомагає боротися з простудними захворюваннями і розріджує кров, що є дуже важливим, адже знижується ризик утворення тромбів. 

десерт святковий

Крок 3.

Для оформлення нашого десерту нам знадобиться попкорн з карамельним смаком. А чи знали Ви, що в складі попкорну є поліфеноли, які мають потужну антиоксидантну дію? Кукурудзяне зерно також багате на клітковину, а вона сприяє зниженню цукру і шкідливого холестерину в крові. 

десерт смачний

Крок 4.

Тепер найцікавіше. Будемо готувати дві маси – шоколадну і ванільну. Для цього нам потрібно наш йогурт розділити на дві частини. З часом кількість корисних бактерій в людському організмі зменшується, і саме йогурт здатний ці бактерії надати.

десерт простий

Крок 5. 

В першу частину додаємо какао-порошок і ретельно розмішуємо. В результаті отримаємо шоколадну масу.

десерт апетитний

Крок 6.

Другу частину натурального білого йогурту перемішуємо з ванільним цукром.

десерт легкий

Крок 7.

Ось і все – усі інгредієнти готові, можна приступати до завершального етапу. На дно красивої десертної чаші викладаємо ківі, заливаємо ванільно-йогуртовою масою. Зверху додаємо апельсин і розміщаємо попкорн по колу, залишаючи місце всередині. Туди, за допомогою кондитерського мішечка, ми витискаємо шоколадну масу. Охолоджуємо десерт в холодильнику і подаємо до кави або чаю.

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert