Десерт „Вільна хвилинка“

Veröffentlicht von

А у Вас є вільна хвилинка? Як Ви хотіли б її витратити? Якщо Ви максимально продуктивна людина і вільний час використовуєте тільки на корисні речі, то чи залишається  у Вас час для себе, щоб насолоджуватись життям? Під насолодою в даному випадку я маю на увазі такі прості і потрібні для організму речі , як смачна їжа. І повірте, це історія не про „набити“ шлунок і піти на зустріч своїм слабинкам, адже для виділення серотоніну і таких потрібних позитивних емоцій людям потрібно себе час від часу балувати смаколиками. Тим паче, що як я вам скажу, що Ви все-таки витратите виділений час з користю? Як таке можливо? А дуже просто – час на приготування нового рецепту точно не можна назвати змарнованим, адже Ви працюєте і навчаєтесь чомусь новому одночасно. То що скажете, йдемо проводити час з користю? Думаю тут і відповіді не варто очікувати, однозначно так. Беріть з собою гарний настрій, список продуктів вказаних нижче і вперед до смачних і корисних вражень.

десерт рецепт

Для приготування апетитного, ніжного та ще й ситного десерту Вам потрібно буде придбати в супермаркеті наступні продукти харчування:

  • Ніжний бісквіт одна штука
  • Згущене молоко з шоколадним або карамельним смаком 30 грамів
  • Горіх фундука обсмажений 100 грамів
  • Цукрова пудра 20 грамів

Як бачите, компонентів назбиралось небагато, тож і часу на приготування багато не піде, всього 5-10 хвилин. Так, це не одна хвилинка, але й стояти біля плити на кухні годинами, щоб поласувати десертом, вам не прийдеться

Даного переліку вистачає для порції на одного, себе коханого.

десерт інгредієнти

Етап 1

Підготуйте згущене молоко. Його багато не потрібно, буквально 30 грамів. Якщо Вам більше смакує класична згущонка, то можете використовувати її, але ми в редакції віддаємо перевагу саме таким нестандартним смакам. 

апетитний десерт

Етап 2

Візьміть упаковку цукрової пудри та відсипте 20 грамів на маленьку тарілочку. Відкладіть поки пудру на сторону.

поживний десерт

Етап 3

Зараз ми підготуємо бісквіт. Так, саме підготуємо, а не приготуємо. Їх у наш час продається дуже багато на будь-який смак. В даному випадку ми обрали шоколадний бісквіт відповідного смаку та кольору, але Ви можете обрати будь-який інший смак та колір, хоча, якщо казати чесно, то темні кольори тістечка в поєднанні з світлими горіхами фундука візуально виглядають куди привабливіше. Проте, це справа кожного, як і те, чи купляти бісквіт в супермаркеті, чи пекти вдома власноруч. Ви можете вибрати і другий варіант. Безліч варіантів випічки можна знайти в інтернеті, якщо Вам все-таки більше зрезонує такий шлях, але ми тут вирішили виділити мінімум часу на приготування, отже йдемо легшим шляхом. Повітряне тістечко розпакуйте та поставте на окрему тарілку біля цукрової пудри.

оригінальний десерт

Етап 4

Візьміть ту кількість горіхів фундука, скільки ми написали вище в переліку продуктів. Якщо вони вже підсмажені, то просто відкладіть їх на бік. Якщо ж ні, то обов’язково підсмажте їх на сковороді на малому вогні без додавання будь-якої олії. Наша задача, щоб горіхи були максимально сухі та хрусткі, а ще потрібно зробити так, щоб у них був золотистий колір. Для цього ми смажимо їх на малому вогні, весь час перемішуючи, цим самим ми не дамо їм підгоріти. Коли Ви добре підсмажили фундук і колір такий, як вам треба, то обов’язково пересипте їх на тарілку і поставте біля прочиненого вікна, щоб вони остигли.

ситний десерт

Етап 5 – завершальний

Приступимо до самого процесу приготування десерту. Візьміть найкрасивішу креманку, яка є у вашому домі. Тепер візьміть бісквітне тістечко і подрібніть його руками, одразу ж до солодкої випічки додайте підсмажені, цілі горіхи фундука. Туди ж добавте згущене молоко і легенько перемішайте ці 3 інгредієнта, щоб вони рівномірно ввібрали в себе згущонку. Після того, як Ви ретельно перемішали тістечко з горіхами, посипте їх зверху цукровою пудрою. А в самому кінці поставте в центрі цієї експозиції листочки свіжої м’яти. Чудовий десерт готовий до вашої насолоди.

Цей рецепт у Вас забрав трохи вільного часу, проте тепер Ви маєте „Вільну хвилинку“.

Нехай смакує!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert