Десерт „Полечу на сьоме небо“

Veröffentlicht von

Зима – це ідеальний час для корисних і поживних десертів. Погодьтесь, коли за вікном паде сніг, так і хочеться затишно вмоститися з смачним десертом перед телевізором чи ділитися історіями в родинному колі. Ми маємо для Вас саме такий рецепт! „Полечу на сьоме небо“ з мандаринами, йогуртом і солодким сиром – це просто знахідка для зимових вечорів. Десерт є дуже смачним і легким в приготуванні – готується він, до речі, якихось 5 хвилин, і ми не жартуємо – переконайтеся самі!

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Полечу на сьоме небо“ :

– фруктовий йогурт (менше як пів склянки)
– солодкий сир з родзинками 
– одна мандаринка
– солодка вата з ароматизатором „банан“ 

десерт інгредієнти

Кількість порцій : одна порція
Час приготування : 5 хвилин

Приготування

Крок 1.

Для початку ми підготуємо йогурт. Радимо Вам купувати фруктовий – наприклад, зі смаком полуниці чи лісових ягід. Людям, які прагнуть бути здоровими і слідкують за своїм самопочуттям, точно варто додати цей кисломолочний продукт в свій раціон. Йогурт містить рекордну кількість корисних речовин і вітамінів – в першу чергу пробіотиків. Також споживання йогурту покращує стан судин, є корисним для кісток і суглобів, покращує травлення, допомагає схуднути, очищує організм від надлишку солі, слугує джерелом вітаміну В12 для вегетаріанців… вражає, чи не так?

десерт смачний

Крок 2.

Солодкий сир – це сирна маса на основі домашнього сиру, яка має кращий і солодший смак завдяки певним добавкам. Як не дивно, творожна маса користується більшою популярністю за звичайний сир, адже в неї часто додають родзинки, курагу і тд. Основну користь цього продукту несе домашній сир – адже при приготуванні сирної маси не потрібна термічна обробка, а значить усі його корисні властивості зберігаються. Також у складі сирої маси є лактобактерії (сприяють покращенню мікрофлори кишківника), вітамін А (уповільнює процес старіння, захищає від вірусних захворювань), мікроелементи і калій (необхідний для роботи серця).

десерт поживний

Крок 3.

Також ми захотіли додати в наш десерт щось особливе – те, що поверне нас думками в дитинство. І ми не прогадали, вирішивши додати солодку вату! Бананова солодка вата надасть десерту „На сьомому небі“ насиченості і буде приємно танути в роті. Господині обожнюють додавати вату до десертів, адже вона є дуже смачною і загальнодоступною. 

десерт корисний

Крок 4.

Який ж десерт без фруктів? Обов’язково додаємо до десерту солодку мандаринку. Мандарини багаті кислотами, вітамінами і мінералами. Також в їх складі є фітонциди – природні антисептики. Споживати цей фрукт найкорисніше взимку – він дає організму необхідні вітаміни і укріпляє імунітет за рахунок високого вмісту аскорбінової кислоти. 

десерт легкий

Крок 5.

Ну що, з корисними властивостями розібралися, можемо приступати до самого приготування. На дно красивої десертної чаші або бокалу викладаємо солодку сирну масу.

десерт швидкий

Крок 6.

Додаємо фруктовий йогурт.

десерт апетитний

Крок 7.

Зверху викладаємо мандаринку і прикрашаємо бокал солодкою ватою. Смакуйте на здоров’я!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert