Десерт „Два подихи кохання“

Veröffentlicht von

Зима – це пора романтичних святкувань і свят. Тому, цілком очевидно, що сьогодні ми пропонуємо Вам рецепт під назвою „Два подихи кохання“! Такий смаколик ідеально підійде для будь-якої події, адже кожна жінка мріє про десерт, який економить їй час. А „Два подихи кохання“ саме такий варіант – 10 хвилин і Ви вільні! Можна спокійно готуватися до побачення і не турбуватися про пригощення. Тому, сміливо користуйтеся нашим рецептом і повертайтеся за новинками!

десерт смачний

Вам точно вже не терпиться спробувати цю смакоту, тому записуйте наступне :

– 80 гр. вершкового масла (поділеного на дві тарілочки по 40 гр.)
– 50 гр. згущеного молока
– 100 гр. кисломолочного сиру
– 150 гр. шоколадного печива
– чорний шоколад 70% (пів плитки)

десерт інгредієнти

Перечислених вище пропорцій достатньо, щоб приготувати дві порції десерту. Щодо питання часу, тут не варто перейматися – 15 хвилин і смаколик до кави готовий.

Покроковий рецепт десерту „Два подихи кохання“ :

Крок 1.

Приблизно за 20 хвилин до початку приготування вийміть з холодильника вершкове масло, щоб продукт трішки підтанув. Тоді розділіть масло на дві порції. Вершкове масло містить широкий спектр жирних кислот. Крім насичених жирних кислот, до них також відносяться мононенасичені і поліненасичені жирні кислоти. Останні, також відомі як омега-3 жирні кислоти, сприятливо впливають на серце і кров’яний тиск. Насичені жири мають репутацію підвищення рівня поганого холестерину ЛПНЩ в крові. Це в свою чергу має велику частку в розвитку захворювань серця та кровообігу. Оскільки масло приблизно на дві третини складається з насичених жирів, воно давно має погану репутацію. Зараз це спростовано. В даний час відомо, що насичені жирні кислоти, що містяться в вершковому маслі, мають коротко- та середньоланцюговий склад і, отже, не мають несприятливого впливу на співвідношення хорошого холестерину ЛПВЩ і поганого холестерину ЛПНЩ. Таким чином, споживання вершкового масла не підвищує ризик серцевих нападів, інсультів та діабету. Експерти в галузі охорони здоров’я зазвичай радять споживати переважно омега-3 жири через зниження рівня жиру в крові. За своєю пропорційною вагою вершкове масло стоїть у мінусі порівняно з високоякісним маргарином. За жирністю вершкове масло нічим не гірше повножирного маргарину. Обидва продукти містять близько 80-90 відсотків жиру. Однак вершкове масло легше засвоюється. Існують також знежирені масла та змішані пасти, які крім масла містять реп’яхову олію або йогурт. Так Bи економите калорії. 

десерт оригінальний

Крок 2.

Хоч у нашому рецепті присутній шоколад, проте замість молочного ми використовуємо чорний – це набагато корисніше. Хоча в розмовній мові часто говорять про чорний шоколад, сорти з вмістом какао щонайменше 70 відсотків називають темним шоколадом. Зі збільшенням вмісту какао темний колір – і ніжні, терпкі відтінки – стають відповідно більш інтенсивними. Для чорного шоколаду характерно те, що на відміну від молочного та білого шоколаду він не містить молочних компонентів і тому менше тане на язиці. Шоколадні цукерки з високим вмістом какао також відомі як темний шоколад або чоловічий шоколад. Темні сорти з вмістом какао приблизно 50 відсотків називають темними або сухими. Якщо вміст какао в шоколаді становить від 50 до 70 відсотків, його іноді називають темним шоколадом. Відповідний вміст какао в темному шоколаді має бути зазначений на упаковці. Чорний шоколад складається з какао маси, какао-масла, цукру і, можливо, ванілі. Інші інгредієнти відрізняються в залежності від вмісту какао.

десерт святковий

Крок 3.

Тепер візьміть 100 гр. кисломолочного сиру.

десерт унікальний

Крок 4.

Цукор нам не потрібен, його функцію виконає згущене молоко. 

десерт солодкий

Крок 5.

Тепер одну частину масла змішайте з шоколадним печивом.

десерт простий

Крок 6.

Ложкою гарно подрібніть печиво з маслом.

десерт легкий

Крок 7.

Другу частину масла ми змішуємо з кисломолочним сиром і згущеним молоком. 

десерт неймовірний

Крок 8.

Утвориться ніжна сиркова маса.

десерт солодкий

Крок 9.

Тепер, коли усі інгредієнти готові, можемо приступити до формування десерту.

десерт приготування

Крок 10.

Подрібнене печиво викладаємо на дно стакану, тоді додаємо сиркову масу і посипаємо усе натертим чорним шоколадом. Десерт готовий до подачі – пора збирати родину за святковим столом! 

десерт рецепт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert