Десерт „Сімейна ідилія“

Veröffentlicht von

Всім відомо, що „Сімейна ідилія“ вдома багато в чому завдячує смачно накритому столу. А особливо це стосується десертів, адже саме десерт завершає трапезу і вирішує, з яким настроєм людина встане з-за столу. З цієї причини Ви просто повинні спробувати наш неперевершений десерт з такою чудовою назвою! Ми впевнені, що така смакота вразить як домашніх, так і послугує ідеальним пригощенням для гостей. Спробуйте приготувати такий чудо-смаколик і переконайтеся самі!

десерт рецепт

Список інгредієнтів, необхідних для підтримки ідилічної атмосфери вдома :

– консервований персик (половинка плоду)
– банан (1 шт.)
– фруктовий желатин (ананас, абрикос, персик чи апельсин)
– йогурт натуральний (склянка)
– питна вода (100 мл.)

десерт інгредієнти

З перелічених продуктів вийде одна порція смачного десерту, а приготуєте Ви його за лічені хвилини. Якщо хочете приготувати більше порцій, відповідно множимо кількість інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Крок 1.

Почнемо з нарізання фруктів. З упакування або банки вийміть персик – нам знадобиться навіть не цілий, а лише половинка. Загалом розрізняють нектарини та персики з жовтою та білою м’якоттю. Обидва сорти родом з Китаю і відомі вже давно, але білі стали популярними лише пізніше. З тих пір питання про те, що смачніше, виникає знову і знову. Білі та жовті персики відмінно підходять для вживання в свіжому вигляді і можуть однаково добре використовуватися на кухні. Однак є відмінності в ароматі: білі сорти вважаються солодшими, хоча в них приблизно такий же вміст цукру, як і жовті. Однак жовтий персик має більш високий вміст кислоти, тому він трохи гостріший. Тому, який персик Bи оголосите своїм улюбленим, це справа смаку.

десерт солодкий

Крок 2.

Цю половинку ми дрібно нарізаємо гострим ножем і відкладаємо на окрему тарілку.

десерт поживний

Крок 3.

Такими ж маленькими шматочками ми нарізаємо банан. Наш мозок потребує цукру, щоб підтримувати свої біохімічні процеси. Нестача цукру помітна через різні фізичні симптоми. Може статися, що ми раптово спітніли, у нас тремтять руки або серце забилося. Іноді ми також раптово відчуваємо тягу до солодкого. Якщо вам доведеться виконувати багато розумової роботи, ви помітите гіпоглікемію через недостатню концентрацію. Думки блукають і важко зосередитися на чомусь одному. Хто цього не знає? Всякий раз, коли ми відчуваємо нестачу продуктивності, ми любимо потягнутися за шматочком декстрози. Після вживання банана цукор потрапляє в кров повільніше, а викид гормону інсуліну також більш контрольований. Ми відчуваємо себе комфортніше, а також маємо менше потягу до їжі.

десерт корисний

Крок 4.

Тепер змішуємо желатин зі смаком апельсина або абрикоса з теплою водою. Желатин складається в основному з тваринного колагену, білка, який також відповідає за структуру суглобового хряща. Тому спочатку багатьом звучить логічно, що прийом желатину може сприяти росту хряща. Тому раніше желатиновий порошок або желе часто рекомендували при хворобах суглобів, а відомий натуропат Хільдегард фон Бінген радила в далекому Середньовіччі їсти варений телячий хрящ від болю в суглобах. 

десерт святковий

Крок 5.

Проте утворену масу не відправляємо в холодильник – там ще чогось бракує!

десерт цікавий

Крок 6.

А саме натурального йогурту. Йогурт важливий для здорового харчування. Це один з пробіотичних продуктів, який може впливати на наше травлення за допомогою живих молочнокислих бактерій і підтримувати кишечник у його важливій роботі. Протягом багатьох поколінь люди традиційно покладалися на йогурт і кефір як на здоров’я. Перш за все, незліченні культури йогурту, які він містить, роблять свіжий нерозігрітий натуральний йогурт настільки цінним. Але як натуральна їжа, йогурт також має багато переваг для Bас і Bашого організму.

десерт оригінальний

Крок 7.

Йогурт додаємо до желатину.

десерт апетитний

Крок 8.

Тепер, коли усі інгредієнти готові, приступаємо до формування смаколика.

десерт смачний

Крок 9.

А сформувати його нереально просто – перемішуємо усе разом і даємо настоятися! Ось так і створюються шедеври – легко і просто, а крім того, апетитно і корисно. Адже усе Ви робите вдома самі, з поживних і свіжих продуктів. Тому, беріть рецепт на замітку і не бійтеся кликати гостей – з таким простим рецептом Ви завжди будете готові навіть до неочікуваних візитів!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert