Десерт „Секрет Робінзона Крузо“

Veröffentlicht von

Інколи в житті зовсім не вистачає пригод та приємних вражень. Кожен просто сидить на нудній роботі, робить одне й те саме і зовсім не насолоджується життям. Якщо Ви відносите себе до такої категорії людей тоді задумайтесь над тим, що Вам потрібно спробувати змінити щось в житті. Розпочати можна навіть із найбанальнішого: приготування страв. Тіште себе частіше різноманітними смаколиками та насолоджуйтесь смаком. Навіть приготування нової страви – це завжди новий досвід та емоції! Тому радимо спробувати Вам наш рецепт апетитного та яскравого салату під назвою „Секрет Робінзона Крузо“. Даний десерт можна куштувати навіть після вечері, а його прекрасним виглядом можна насолоджуватись безкінечно! Десерт поєднує в собі всього декілька інгредієнтів, які вдало підходять за смаковими властивостями. Основа цього оригінального десерту складається саме із желе, а доповнюють його смачні та ситні горішки.

десерт приготування

Для приготування десерту „Секрети Робінзона Крузо“ Вам знадобляться такі інгредієнти:

– агар-агар ( приблизно 10 грамів)

– желе жовте ( апельсинове або ж персикове) 

– желе червоне ( вишневе або полуничне)
– згущене молоко з карамельною ноткою ( приблизно 1 столова ложка)

– вода питна ( 1 склянка / 200грамів)

– горішки Фундук ( орієнтовно 50 грамів)

десерт інгредієнти

Поетапний процес приготування

Етап 1.


Візьміть суміш агар-агару та залийте його 200 мілілітрами питної води кімнатної температури. Залиште його приблизно на 10 хвилин, щоб він набух. Після цього потрібно помістити набухшу суміш агар-агару на плиту та дочекатись поки вона закипить. Після цього зніміть його з вогню та розділіть порівно у 2 різні склянки.
Хоч цей продукт є не зовсім популярний , проте  він наділений цінними вітамінами групи В, вітаміном К,  вітамінами Е та РР. Якщо говорити про мінерали, то з них можна виділити – велику кількість калію, а також вагому частку магнію, кальцію, натрію та фосфору. Але, найважливішим показником користі є те, що він на 60% складається з йоду! У агар-агарі зосереджені всі корисні властивості водоростей, з яких вони складаються. Люди, які мають проблеми зі щитовидною залозою, однозначно варто час від часу споживати цей продукт. 

легкий десерт

Етап 2.

Отже, продовжуємо! У склянки з підігрітим агар-агаром додайте желе. У одну – жовте, а в іншу – червоне. Ретельно перемішайте все та залийте у десертну посудину: спочатку шар жовтого желе, а потім червоного. Залиште все остигати, поставивши у холодильник. Перевіряйте желе на готовність ( приблизний час застигання – до години часу). 
Желе – це прекрасний та простий спосіб, щоб потішити себе своїм улюбленим солоденьким смаком. Тим паче, коли це зимовий період, а Ваших улюблених фруктів немає на полицях чи на ринку. Саме тоді можна посмакувати своїм улюбленим фруктом в желейному варіанті.простий десерт

Етап 3.

 
Підготуйте посудину зі згущеним молоком. Радимо використовувати тільки якісний та свіжий продукт, адже це прямо впливає на загальний смак. Згущене молоко має менше користі, аніж звичайний свіжий продукт. Але це не є приводом стверджувати, що воно зовсім некорисне. Згущене молоко – це одне  із найбільш корисних солодких смаколиків. Варто зазначити, що згущонка містить в своєму складі молочний білок та достатньо кальцію. Ц продукті не містяться підсилювачі смаку, відсутні фарбники та дріжджі. У звичних для нас солодощах без штучних барвників та ароматизаторів не обійтись!

ніжний десерт

Етап 4.


Тепер настала черга горішків. Відділить потрібну кількість фундука у окрему посудину, а також подрібніть їх. Ці неймовірно корисні та поживні горішки стануть родзинкою десерту. Вони містять в собі цілий набір вітамінів групи В також важливий вітамін Е – антиоксидант, що знищує ракові клітини, очищає організм від шлаків і радіонуклідів. Крім того, саме вітамін Е – вітамін краси, він здатний уповільнювати процеси старіння. 

поживний десерт

Етап 5. 


Тепер настав час оформлювати десерт для подачі. Для цього вийміть наше застигше желе із холодильника та змастіть його зверху тонким шаром згущеного молока. Далі посипте все подрібненим фундуком та прикрасьте листочком м‘яти. Оригінальний, поживний та апетитний десерт готовий до споживання. Смачного!

десерт рецепт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert