Десерт „Поринути й розтанути“

Veröffentlicht von

Якщо у вас виникло бажання поласувати незвичайним супер-десертом, ми для вас маємо чудову новину. У нас є рецепт чудо-десерту який вам сподобається, та не тільки вам, але й вашим дітям, тому що десерт складається із сирної маси, йогурту, шоколаду і солодкої вати. Десерт добре підійде для святкового застілля, або солодкого столу. Готувати його не складно, та й часу не займе багато, зате смак вразить всіх.

десерт вишуканий

Для десерту потрібно мати такі складники:

Йогурт – 150 грамів

Сирна маса – 150 грамів

Шоколад – кілька шматочків

Солодка вата – невеликий шматок.

десерт інгредієнти

Корисні інгредієнти. Йогурт – дуже популярний кисломолочний продукт, ним полюбляють смакувати практично всі, а також готують із нього різноманітні десерти. Йогурт корисний тим, що містить вітаміни, білок, кальцій, калій. Він приносить користь кісткам, зубам, серцю, судинам. Його застосовують в лікуванні дисбактеріозу, бо він містить корисні бактерії для шлунку, нормалізує травлення, втамовує голод, має протизапальні властивості, очищає шкіру, бореться з інфекціями. Сирна маса як і кисломолочний сир мають однакові корисні властивості. Сирна маса насичує білками та жирами організм, покращує настрій, приводить в норму роботу кишківника, допомагає при формуванні кісткової системи. Шоколад – популярний десерт, якого їдять як самостійно, так і в різних начинках, прикрасах. Найкориснішим вважають чорний, гіркий шоколад, тому що в ньому найменше цукру. Продукт містить білок, який втамовує голод, впливає на роботу мозку, допомагає очистити судини від «поганого» холестерину, підтримує здоров’я серцевої системи, чудово бореться із депресіями, здатен омолоджувати клітини організму, зміцнює імунітет, запобігає виникненню онкологічних хвороб, підвищує тиск, а ще популярний він у косметології, його використовують у вигляді масок.

Етапи приготування десерту:

1. Спочатку потрібно приготувати шоколад. Візьміть каструльку, налийте в неї води й поставте на вогонь, щоб вода закипіла. Тепер візьміть посудину меншу за діаметром, викладіть у неї шоколад і розтопіть на водяній бані. При виборі продукту зверніть увагу на термін придатності.

десерт апетитний

2. Формуємо десерт. Беремо склянку або креманку для десерту, на її дно викладаємо сирну масу,

десерт корисний

зверху поливаємо йогуртом,

десерт ситний

потім додаємо солодку вату і поливаємо розтопленим шоколадом. Чудо-десерт вишуканий, смачний, оригінальний, ніжний готовий. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert