Десерт „У тридесятому царстві“

Veröffentlicht von

Давайте разом приготуємо для себе дивовижний і смачний десерт. Він підійде на всі випадки життя і на день народження, і на новорічні свята, ба навіть на романтичну вечерю. Його може приготувати й не досвідчений кулінар, який хоче здивувати свою другу половинку. Тому, ми вирішили запропонувати саме цей десерт, через те, що його готувати легко і просто, дуже швидко і з доступних складників, а це: солодкого сиру, кокосової стружки, джему, кількох шматочків лимону. А той, хто спробує цю дивовижну смакоту, поринуть у світ насолоди та назавжди полюблять її. Цей рецепт знайшла Шамаханська цариця, коли гуляла на узбережжі Чорного моря.

десерт оригінальний

Для приготування святкового десерту, вам знадобляться такі інгредієнти:

Сир солодкий – 100 грамів

Лимон – 2-3 кружечки

Джем – 1 столова ложка

Кокосова стружка – 2 столові ложки

Зефір – для прикраси.

десерт апетитний

Корисні властивості складників десерту. Лимон – це фрукт, який володіє великою кількістю вітамінів, макро- і мікроелементів. Вживання цитрусового допомагає зміцнює імунну систему, надає організму стійкість до різних видів вірусів, приносить користь при застудних захворюваннях, є профілактичним засобом проти атеросклерозу, знижує артеріальний тиск, сприяє схудненню, поліпшує процеси обміну речовин в організмі, запобігати утворенню каменів у нирках, бореться з анемією, знижує ризик розвитку ракових захворювань, поліпшує травлення, впливає на стан шкіри, волосся та нігтів, полегшує стан при стресах, виводить токсичні речовини, допомагає при астмі, покращує діяльність мозку, не дозволяє розвиватись передчасному старінню, підіймає настрій, зміцнює кісткову систему. Кокосова стружка – це продукт виготовлений із м’якоті кокоса. Він насичений вітамінами та корисними речовинами. Стружку використовують для прикрашення кондитерських виробів, морозива, печива, торів, цукерок, а ще роблять гарніри для салатів пікантних, або м’ясних страв, а все це через її особливий аромат, який вона надає в поєднанні з іншими спеціями. При частому вживанні стружки можна покращити зір, вплинути на стан шкіри, зміцнити пам’ять, очистити серцево-судинну систему, посприяти схудненню, можна нормалізувати рівень холестерину, покращити обмін речовин. Кокосова стружка має такі властивості: антибактеріальну, противірусну, імуномоделюючу. Кисломолочний сир – це продукт виготовлений із молока, він швидко засвоюється організмом, запобігає ожирінню, знижує холестерин, покращує роботу травної системи, запобігає хворобам серця, є профілактичним засобом проти малокрів’я, атеросклерозу, туберкульозу, підтримує діяльність мозку, впливає на ріст, покращує стан волосся, нігтів і зубів, зміцнює кісткову систему, піклується про нерви, запобігає виникненню безсоння і депресії.

Етапи приготування святкового десерту:

1. Спочатку беремо лимон, миємо його ретельно під струменем води, нарізаємо гострим ножиком на тонесенькі кружечки.

десерт корисний

2. Тепер потрібно взяти 2 столові ложки кокосової стружки й викласти її на тарілку. Порада: купуючи продукт зверніть увагу: на упаковку, вона має бути прозора, так краще видно якість стружки, ціла і не пошкоджена; на зовнішній вигляд стружки, вона має бути білого кольору, без цвілі, сторонніх предметів; на дату виробництва і термін придатності.

десерт ніжний

3. Зараз беремо солодкий сир, кладемо потрібну кількість на тарілку, а потім руками формуємо кульку. Порада: при виборі сиру дивимося на термін придатності, він може зберігатися до 72 годин; купуйте тільки у фасованому вигляді, з холодильників; перевіряйте запах і структуру сиру.

десерт вишуканий

4. Далі сирну кульку потрібно обкатати у кокосовій стружці.

десерт поживний

5. Формуємо десерт. Беремо склянку для десерту, кладемо на її низ сніжну сирну кульку, поливаємо зверху вашим улюбленим джемом, далі додаємо кружечок лимона, притрушуємо кокосовою стружкою і зверху прикрашаємо міні зефірами. Смачний, вишуканий, швидкий, оригінальний десерт готовий. Смакуйте на здоров’я!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert