Десерт „Тропічне диво“

Veröffentlicht von

Зима, за вікном сніг і холод… звісно ж, ми любимо цю святкову атмосферу і відчуття свята в повітрі. Проте, погодьтеся, часто хочеться втекти туди, де завжди сяє сонце і ніколи немає похмурої погоди. Ми постійно поспішаємо і відкладаємо усі важливі справи на потім – а під важливими справами ми маємо на увазі час з сім’єю і друзями. В сучасному світі ми постійно знаходимося в погоні за роботою і кар’єрним зростанням, важко знаходимо баланс між працею і хатніми справами. Тому, абсолютно не дивно сприймається той факт, що часу на приготування вишуканих десертів ми не маємо. Але хто сказав, що ідеальні десерти мають займати декілька годин плідної праці? Ми експерти по простих десертах без випічки – і підготували щось і для Вас! Десерт „Тропічне диво“ з хурмою, ківі, манговим пюре і солодким сиром перенесе Вас в теплі, сонячні краї, адже емоції після того, як Ви спробуєте цю смакоту, залишаться з Вами ще надовго! А додатковим плюсом є те, що десерт готується якихось п’ятнадцять хвилин – їх Ви точно можете виділити зі свого завантаженого графіка! Приступимо?

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Тропіки“ :

– одна хурма
– два ківі
– домашній сир (150 гр.)
– пів склянки білого натурально йогурту
– мангове пюре

десерт інгредієнти

Кількість порцій : 2
Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Насправді, Ви точно впораєтесь навіть швидше, ніж за 15 хвилин, адже усе – що Вам треба зробити, це нарізати фрукти. І почнемо ми з хурми – найсильнішого джерела антиоксидантів. Цей фрукт є надзвичайно корисним, оскільки містить в своєму складі такі компоненти як магній (виводить солі з організму) і калій, а також вітаміни А, С, Е, К і дуже багато клітковини – а вона, в свою чергу, позитивно впливає на роботу ШКТ. Споживання хурми допомагає знизити ризик серцевих захворювань і зберегти зір, є корисним при емоційному виснаженні.

десерт смачний

Крок 2.

Очищений плід хурми розминаємо вилкою до утворення густого пюре. Вітаміни в складі цього плоду мають дуже багато корисних властивостей – вітамін С зменшує запалення, до прикладу. Також в хурмі міститься денна норма вітаміну А. Цікаво і те, що залізо в її складі запобігає анемії, а йод сприяє якісній роботі щитоподібної залози.

десерт легкий

Крок 3.

Не менш корисним є ківі. Нам знадобиться два плоди. Цей фрукт містить в собі більше вітаміну С, ніж чорна смородина, яка є рекордсменом в цьому плані. А вітамін С, як нам усім добре відомо, укріпляє імунітет і допомагає боротися з простудними захворюваннями. Також його використовують для покращення травлення і зменшення ризику утворення каменів в нирках. Проте найголовнішою властивістю цього продукту є здатність розріджувати кров – це значить, що значно понижується ризик утворення тромбів. Господині знайшли ківі застосування і в сфері краси – шкіра підтягується і зменшуються зморшки.

десерт швидкий

Крок 4.

З ківі ми поступаємо так само, як і з хурмою – доводимо до стану пюре.

десерт корисний

Крок 5.

Ну і який ж десерт без манго? Ми просто змушені додати нашому десерту яскравості і пікантності, і тут нам допоможе пюре з манго. Візьміть небагато – грам 30, адже нашим головним завданням є додати насиченості, а не перебити смак. Споживання такого смачного продукту нормалізує травлення і протидіє запальним процесам в ротовій порожнині. 

десерт простий

Крок 6.

Ось ми і підійшли до кінця – залишилося тільки збити домашній сир і пів склянки білого натурально йогурту до стану густої сметани. Після цього можна приступати до оформлення десерту. Для цього нам знадобиться дві десертні чаші, на дно яких ми поміщаємо сирну масу, тоді шар пюре з ківі. Далі знову йде сирна маса і пюре з манго та хурми. На завершення прикрашаємо десерт залишками фруктів. „Тропічне диво“ готові до подачі і так і просяться на святковий стіл. Смачного Вам!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert