Десерт „50 відтінків червоного“

Veröffentlicht von

Сьогодні ми презентуємо Вам щось ідеальне і неперевершене. Наш десерт з дуже пікантною назвою „50 відтінків червоного“ є абсолютним фаворитом усіх господарів і господинь. Він не тільки смачний, а ще й дуже корисний, адже складається тільки з найкращих продуктів. Ми знаємо, як Ви любите здорове харчування, тому підготували для Вас декілька секретиків! Використовуйте кокосове масло замість вершкового. Справді, для будь-якого рецепту, який вимагає масла, подумайте про використання кокосового масла. Як і вершкове масло, кокосова олія тверда при кімнатній температурі, але кокосова олія містить менше натрію. Він також містить лауринову кислоту, корисний насичений жир, який, як було виявлено, допомагає знизити рівень холестерину, а також сприяє схудненню. Підсолоджуйте свої ласощі, використовуючи більш натуральні продукти, такі як кленовий сироп або мед, які містять корисні вітаміни та мінерали, а не лише порожні калорії. Ці цукрозамінники також легше засвоюються, підтримуючи рівень цукру в крові більш стабільним і запобігаючи виникненню краху енергії пізніше. Замініть жирні вершки згущеним знежиреним молоком, яке має ту ж консистенцію, але набагато менше жиру і калорій. Використовуйте цей трюк, коли готуєте тістечка, як-от торт і булочки, і просто замініть його, використовуючи рівну кількість, яку вимагає оригінальний рецепт. І останнє правило, ми впевнені, знають усі! Правильно… замініть олії з високим вмістом жиру, як-от рапсову та рослинну олію, використовуючи несолодке яблучне пюре. Як і олія, яблучне пюре додає вологу та аромат, і найкраще підходить для тортів, кексів і хліба. Використовуючи яблучне пюре, ви зменшуєте споживання жирів і калорій, а також збільшуєте споживання клітковини та вітаміну С. Просто використовуйте ¾ склянки яблучного пюре на кожну чашку олії, щоб отримати більш легкий і поживний варіант. Тепер, маючи усі ці корисні знання, бігом готувати нашу смакоту!

десерт рецепт

Інгредієнти, необхідні для приготування однієї порції десерту „50 відтінків червоного“ :

– 200-250 гр. свіженького гарбуза
– малинове варення (50 гр.)
– вишні в’ялені (100-150 гр.)
– сметана
– цукор

десерт інгредієнти

Така поживна і здорова смакота є альтернативою шкідливим і висококалорійним десертам, а готується усього 10 хвилин. Приступимо?

Приготування

Крок 1.

З гарбуза робимо пюре. Гарбуз пов’язаний з огірками, динями та люффами (джерелом губок для очищення люфи, які використовуються у ванних кімнатах і кухнях). Як і всі перераховані вище, гарбуз і кабачки є членами сімейства гарбузових і технічно є фруктами, а не овочами. Нерозрізані гарбузи можна зберігати до трьох місяців у сухому темному прохолодному місці. Насправді, чим довше Ви зберігаєте їх, тим солодкішим і горіховішим стає смак. Запасіться гарбузом зараз, і Ви зможете готувати гарбузові страви до кінця січня! Існують сотні сортів гарбуза.
Джек о’Лантерн — найкращий сорт для карвінгу і найлегший для початківців у вирощуванні.Попелюшки гарбузи (так їх називають тому, що виглядають так, ніби ось-ось чарівним чином перетворяться на карету) вважаються багатьма найкращими для їжі. Сорт Кауаї, з іншого боку, містить насіння, які повністю позбавлені оболонки, які чудово підходять для підсмажування. Посадіть насіння гарбуза на Хеллоуїн у перший тиждень червня.
Більшість сортів дозрівають від 85 до 125 днів, тому висаджуйте насіння в перший тиждень червня, щоб переконатися, що вони готові до збору врожаю до Хеллоуїна. Насіння гарбуза можна висаджувати на відкритому повітрі під клошами, але їм потрібно місце з повним сонцем і хорошим дренажем. Бета-каротин, який надає гарбузам помаранчевий колір, є антиоксидантом, що бореться з вільними радикалами. Наш організм перетворює споживаний бета-каротин у вітамін А, який необхідний для здоров’я шкіри та очей, а також зміцнює імунну систему. 

десерт апетитний

Крок 2.

Вишні нададуть нашому десерту „солодкавої пікантності“.

десерт вишневий

Крок 3.

А за повну „солодкавість“ відповідає звісно ж малинове варення!

десерт легкий

Крок 4.

Підготуйте цукор. Його додайте в пюре з гарбуза і ретельно перемішайте.

десерт оригінальний

Крок 5.

Одним із шарів нашого десерту буде сметана.

десерт смачний

Крок 6.

Тепер формуємо страву. В декілька шарів викладаємо гарбузове пюре, сметану і малинове варення. В’ялені вишні викладаємо наверх. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert