Десерт „Шари ніжності“

Veröffentlicht von

Щоб вміти насолоджуватись кожною миттю в житті –  потрібно знаходити будь-які дрібнички, які можуть доставити вам задоволення. Кожна дрібничка, яка може підняти настрій – це вже справжнє щастя! Одним з таких видів радості є наш апетитний та ніжний десерт під назвою „Шари задоволення„. Цей десерт вміє здивувати та подарувати незабутні емоції, адже він складається з печива, зробленого з листкового тіста, курячого яєчка та мега смачних вершків. Здавалося б, зовсім непримітні інгредієнти, але якщо вміти правильно поєднати все – він стане одним з ваших фаворитів! Також його плюс є в тому, що сам процес приготування нескладний та доволі швидкий. А подавати його можна як у будні дні, так і у святкові.

десерт рецепт

Для приготування вам потрібні наступні інгредієнти:

– печиво з листкового тіста ( 6-7 штук)

– вершки жирністю від 15% ( близько 200 грамів)

– цукор звичайний ( 2 столові ложки)

– цукор ванільний ( столова ложка)

– борошно пшеничне ( 2 столові ложки з гіркою)

– куряче яйце середнього розміру 

десерт інгредієнти

Час приготування – 15 хвилин

Кількість порцій – 2

Детальний рецепт та поради від нас

Крок 1.

Спочатку розбиваємо куряче яйце у глибоку посудину та взбиваємо його. Далі додаємо до нього цукор звичайний та ретельно взбиваємо. Поступово додаємо ванільний цукор, знову ретельно перемішуючи все. В результаті у вас не повинні бути грудочки цукру, він повинен розчинитись.

поживний десерт

В готову масу поступово додаємо пшеничне борошно та, знову ж таки, ретельно перемішуємо. Робимо це так, щоб не утворились комочки з муки. Ще краще використати міксер, який точно справиться з такою задачею на всі сто!

ніжний десерт

Крок 2.

Наступними будуть наші вершки. Їх теж взбиваємо до того моменту, поки вони не стануть густі та пишні. Важливо починати з мінімальної швидкості, а поті плавно переходити до максимальної. Саме тоді у вас вийдуть ідеальні, ніжні вершки. Нагадуємо про те, щоб не забути перевірити термін придатності такого продукту, адже тоді вершки можуть зовсім не взбитись.

апетитний десерт

Крок 3.

Тепер беремо готову яєчну масу та наші хмаринки-вершки. Змішуємо їх у посудині до однорідного кольору та консистенції. В результаті має вийти ніжно-жовтий крем. 

смачний десерт

Крок 4.

А тепер – найголовніший етап. Візьміть посудину для десерту та викладіть у неї шар нашого крему. Далі розламайте печиво та викладіть його поверх крему. Потім знову більш товстий шар крему і знову шар печива. Повторюйте так, поки не заповните стакан. Фінальний шар повинен бути з крему, а на нього ми красиво викладаємо печиво.

яскравий десерт

От і все, дуже простий, яскравий та дуже смачний десерт готовий розбавляти ваше життя щасливими митями!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert