Десерт „Солодкий перекус“

Veröffentlicht von

Влаштувати собі свято – дуже просто! Варто тільки приготувати собі щось смачненьке, а точніше – солоденьке! Десерти люблять не тільки діти, а й багато дорослих, адже вони зменшують стрес від важких робочих буднів.  Наш сьогоднішній рятівник від поганого настрою має назву „Солодкий перекус“. Цей оригінальний та яскравий десертик складається з дуже простих інгредієнтів, але має неперевершений смак та дуже ефектний вигляд! Кремоподібний сир, какао, біленька цукрова пудра, тростинний цукор, кокосове борошно та яскраві декоративні гудзички створюють дуже смачний десертик, який повинен спробувати кожен!

десерт рецепт

Для приготування цього ефектного десерту вам потрібна така кількість інгредієнтів:

–  кружельця шоколадні декоративні; рожевого кольору ( приблизно 20 грамів)

– какао порошок ( 2 столові ложки)

– кокосове борошно ( 2 столові ложки)

– цукрова пудра ( 3 столові ложки)

– желатин ( 1 упаковка/ 15 грамів)
– сир кремоподібний на ваш вибір: „Маскарпоне“, або „Рікотта“  ( близько 200 грамів) 

Час приготування – 15 хвилин

Кількість порцій – 3

десерт приготування

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Розпочнемо саме з борошна. Цей вид борошна не містить глютену та крохмалу і має менше шкоди для нашої фігури. Кокосове борошно не легко знайти на прилавках звичайних магазинів, тому ви можете приготувати його самостійно. Для цього вам знадобиться тільки кокосова стружка і трішки терпіння. Отже, стружку залийте водою кімнатної температури в співвідношенні 1: 4.  Залиште суміш на 4-5 годин. Після цього, розмоліть відстояну масу в блендері. Далі відкладіть все на марлю та  ретельно відіжміть. Знежирену стружку помістіть на деко і поставте в духовку, розігріту до 90 ° C.  Періодично помішуйте її  і дочекайтесь, поки суміш висохне. Потім розмоліть все до стану цукрової пудри в блендері. Борошно готове!

апетитний десерт


Крок 2.

Наступною буде цукрова пудра. Візьміть 3 столові ложки та відкиньте її у окрему посудину.

десерт інгредієнти

Крок 3.

Відсипте вміст упаковки з желатином у окрему посудину. Желатинові добавки поліпшують стан кісток, рухливість суглобів  та є неабияким  джерелом білка. оригінальний десерт

Крок 4. 
Какао також помістіть у окрему посудину. Якщо какао справді якісне, воно міститиме в собі клітковину, антиоксиданти, мінерали та вітаміни.

яскравий десерт

Крок 5. 
А тепер беремось до сиру. Як ми вже і казали, вам потрібний саме кремоподібний сир, адже такий буде більш ніжним та танцями в роті. 

смачний десерт

Крок 6.
Декоративні кружельця відставте у окрему посудину. 

ефектний десерт

Крок 7.
Тепер, коли всі інгредієнти готові, модна приступати до створення десерту. 

простий десерт

Для цього, спочатку змішайте у великій посудині всі сухі інгредієнти, а саме: кокосове борошно, желатин, какао( половина) та цукрову пудру.

легкий десерт

Далі добавте до них сир та ретельно перемішайте, утворивши однорідну масу.  З утвореної маси сформуйте  подовгасті «котлетки». Зверху присипте їх какао порошком, що залишився, та викладіть рожеві кільця. Помістіть десерт на 2-3 годинки в холодильник. Опісля, подавайте до столу і смакуйте у задоволення!

вишуканий десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert