Десерт „На компанію“

Veröffentlicht von

У кого скоро буде компанія на звану вечерю – той молодець. А у кого вже є десерт «На компанію», той ще більший молодець! Тут ми вже з’ясували які ми з вами молодці, єдине що залишилось дізнатись, як цей десерт готувати і які інгредієнти потрібні. Оскільки ми вже знаємо, як, що і за чим готувати, то поділимось цими знаннями з вами. А сам десерт вийшов свіжий, легкий і простий у приготуванні. Не вірите? Ми зруйнуємо міф, що вишукані десерти, та ще й декілька порцій потребують великих затрат часу і фінансів. Все насправді легко і просто, головне бажання та трішки вільного часу. Починаємо процес.

десерт рецепт

Для приготування смакоти на компанію вам потрібно закупитися такими продуктами:

– Желе зеленого кольору упаковка (зі смаком ків або яблука)
– Желатин 20 грамів
– Вершки 10-15% жирності 500 мілілітрів
– Цукрова пудра 150 грамів
– Зерна чіа 100 грамів
– Фрукти для прекраси (чорниця, полуниця, виноград…)
– Листя з м’яти для прекраси
– Вода
З даного переліку продуктів вийде 6 порцій такого нестандартного та оригінального десерту.

Процес приготування не довгий, куди довше солодка страва повинна постояти, щоб загуснути.

десерт інгредієнти

Крок 1 
200 мілілітрів вершків вилийте в невеличку каструлю і поставте іх на плиту, на маленький вогонь. Добавте туди 150 грамів цукрової пудри і помішуйте, доки пудра повністю не розчинеться і все стане однорідним.

апетитний десерт

Крок 2
Желатин пересипте в кружку і налийте туди воду, постійно помішуючи. Він має повністю розчинитися. Тоді добавте його до вершків з пудрою, але потрібно щоб вони були ледь теплі або холодні, ні в якому разі не гарячі.

нестандартний десерт

Крок 3
Підготуйте зерна чіа, відсипавши потрібну кількість у посудину.

ніжний десерт

Крок 4
Перелийте 300 мілілітрів вершків у пластмасову глибоку миску і збивайте їх 5 хвилин. Тепер до них добавте зерна чіа і мікс вершків з пудрою і желатином та перемішайте це все міксером на повільній швидкості. Викладіть масу у стаканчик і відправте на кілька годин у холодне місце, нехай повністю застигне.

ароматний десерт

Крок 5
Помістіть  в глибоку посудину желе та залийте теплою водою. Розмішайте, щоб крупинки повністю розчинилися.

ексклюзивний десерт

Крок 6
Принесіть з холодного місця застиглі вершки. Коли зелена рідина стала холодною – перелийте її поверх білих вершків. Відправте в холодильник на ніч. Зранку дістаньте десерт з холодильника і прикрасьте фруктами: ягодами( полуницею, лохиною та виноградом), горішками та м‘ятою, кожна порція різна, але просто надсмачна!  Швиденько кличте друзів та насолоджуйтесь!

Смачного!

сучасний десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert