Десерт „Кохання-зітхання“

Veröffentlicht von

Ось і настав довгоочікуваний день усіх закоханих парочок, день святого Валентина! Всі метушаться, шукають подарунки, ламають голову над ідеями та хочуть подарувати щось якомога оригінальніше. Так, все це приємні турботи, адже що не зробиш заради своєї найближчої людинки? Тому, для прокачки Вашої фантазії потрібно приділити достатньо часу, щоб справді вразити та зробити все незабутньо. Але що ж робити, якщо у Вас з цим проблеми? Звісно ж, розраховувати на нашу допомогу, адже ми завжди раді підтримати та бути поруч у Ваші важливі миті життя! Ну а нашою палкою-виручалкою саме сьогодні буде дуже  апетитний та мега ніжний десерт, який називається „Кохання-зітхання“. Його назва така символічна та дуже вдала, адже такий десерт зробить Ваш день святковим та атмосферним. Скуштувавши яскраве та апетитне желе, смачнючі шоколадні вафлі та ніжне згущене молоко – це комбо підсилить всі смакові рецептори та доставить Вам та Вашій половинці неабияке гастрономічне задоволення!

десерт рецепт

Щоб приготувати оригінальний десерт „Кохання-зітхання“, підготуйте таку кількість продуктів:

– приблизно 80 грамів вафель із шоколадним смаком

– згущене молоко ( приблизно 1 столова ложка)

– 200 грамів звичайної питної води

– орієнтовно 10 грамів агар-агару

– апельсинове желе (  упаковка / 25 грамів)

десерт інгредієнти
  • Виділіть 15-20 хвилин свого вільного часу та насолоджуйтесь прекрасним результатом опісля! 
  • Кількість порцій – 1-2 особи

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Ми радимо Вам розпочати з агар-агару. Ця суміш має досить цікаве походження, а саме – морське. Агар-агар – це чудова заміна звичайному желатину, який, до речі, має зовсім не такий багатий склад та користь! Агар багатий магнієм і залізом, а також великою кількістю клітковини. Він активно бореться з варикозом і навіть зниженням кислотності шлункового соку. Якщо вживати суміш досить часто, це  підвищує імунітет та захисні функції організму, зміцнюючи його. Агар використовується для очищення печінки від жовчі, зміцнення легень. Якщо ж Ви хочете покращити флору кишечника, використовуйте продукт як пробіотик.

оригінальний десерт

Він ефективно позбавляє від почуття голоду, що допоможе у питаннях схуднення. Не менш корисний агар-агар і для печінки, тому що очищає цей орган від надмірної жовчі, знімає запальні процеси та сприяє відновленню. Солодощі, виготовлені на основі агар-агару, не містять надлишкових калорій та не мають неприємного присмаку.

простий десерт

Залийте агар-агар водою теплою водою  та залиште його на 10 хвилин, щоб він набух. Після цього, закип’ятіть дану суміш та додайте до неї желе. Ретельно перемішайте все та поставте у холодильник, щоб желе остигло.

поживний десерт

Крок 2.

Не забудьте про вафлі. Візьміть 1 велику штуку та подрібніть за допомогою ножа, або ж рук на кубики. смак вафлів має бути шоколадним, а сам продукт повинен бути першої свіжості: хрумкий, ароматний та смачний. Ось такі вафлі зможуть додати родзинки десерту та збагатити різноманіттям самку.

ніжний десерт

Крок 3.

Також підготуйте згущене молоко. Воно, звісно ж, також повинно бути відмінної якості та з приємним смаком. Цей продукт має не тільки ніжну та апетитну структуру, а й на 35% складається з білка та на 8,5% з насичених жирних кислот. Також у складі згущеного молока присутній набір найнеобхідніших для організму людини речовин – вітаміни D, PP, Е, й А. Згущене молоко є цінним джерелом енергетичного субстрату. При необхідності даний продукт здатний замінити собою цільномолочні продукти. Тому постарайтесь обрати згущене молоко високої якості, щоб справді отримати не тільки смак, а й користь!

оригінальний десерт

Крок 4.

Дістаньте апельсинове желе з холодильника та поріжте його на кубики. Тепер візьміть десертну чашу та наповніть її дно шматками вафлів. Зверху полийте ці шматки шаром згущеного молока, яке плавно розтечеться до самого дна і огорне всі шматочки вафлів. Далі викладіть яскраве желе та прикрасьте його листочком м’яти. Ідеальний варіант поживного та смачного десерту до дня всіх закоханих готовий! Кохайте один одного та насолоджуйтесь смаком разом!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert