Десерт „За 5 хвилин“

Veröffentlicht von

Так, якщо вас різко пробило на щось солоденьке – не біда! Ми підготували для вас один дуже простий, а головне – швидкий рецепт, який точно доставить вам море задоволення! Десерт „За 5 хвилин“ в буквальному значенні цього слова забере у вас таку кількість часу. Декілька нехитрих та простих рухів, і вуаля: ви насолоджуєтесь апетитним та яскравим десертом! В десерт входять тільки 3 інгредієнти: звичайне біле морозиво, консервовані вишні та французька вафля. Мерщій забігайте на кухню та приготуйте такі ласощі для всієї сім’ї!

десерт приготування

На одну порціію вам потрібна така кількість інгредієнтів:

– біле морозиво без начинки ( 3 кульки)

– вафля французька ( готова або ж приготована самостійно)

– консервована вишня ( 3 штуки)

Час приготування без урахування підготовки вафлів – 5 хвилин

десерт інгредієнти

Давайте приступимо до детального рецепту

1. Якщо ви вирішили готувати вафлі  самостійно, то їх потрібно зробити завчасно. Вам знадобиться пшеничне борошно 150 грамів, молоко 100 мілілітрів, 1 яйце, 70 грамів цукру, вершкове масло близько 80-ти грамів та розпушувач 1 чайна ложка. Спочатку потрібно розтерти вершкове масло кімнатної температури разом із цукром. Потім добавити туди молоко та яйця і ретельно збити все вінчиком. Після цього потрібно поступово додавати борошно та розпошувач. При цьому ретельно перемішуючи всю масу. В фінальному результаті у вас повинна бути однорідна консистенція. Потім залийте готове тісто у вафельницю та накрийте все кришкою. Зачекайте 3-5 хвилин та насолоджуйтесь результатом. В нашому випадку нам потрібна тільки 1 штука.

ніжний десерт

2. Тепер переходимо до морозива. Ми радимо вам обирати якісний молочний продукт. В морозиві не повинні бути додаткові начинки та добавки, тобто краще обирати саме, так званий, пломбір. Тільки такий вид морозива допоможе підкреслити смак інших компонентів та буде ніжною основою для нашого десерту. Склад такого якісного морозива повинен бути в основному з вершків або ж молока. А ось простий лайфхак як це перевірити  морозиво примусово розтопити і якщо з’явиться повітряна пінна маса, то такий продукт натуральний. Якщо ж ви побачите рідку масу з солодким ароматом, то до нього, швидше за все, додали рослинний жир і ароматизатори.

апетитний десерт

3. Тепер, коли все готово залишається тільки красиво оформити сам десерт. Візьміть спеціальну посудину для десертів та викладіть на дно кульку морозива. Потім подрібніть руками французьку вафлю та також помістіть її всередину.

яскравий десерт

Зверху ще раз додайте кульки морозива. В кінці прикрасьте цей ніжний та смачнючий десерт декількома вишеньками. Смакуйте в задоволення!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert