Десерт „Полуничне мокко“

Veröffentlicht von

Десерти..десерти. Хто зараз уявляє своє життя без солодкого? Ароматна кава та порція чогось солоденького і ніжного врятує кожного. Як добре, що сучасні кафешки вміють потішити великим вибором десертів та подач, які запам’ятовуються. А що робити тим, хто не зовсім любить походи в кафе, але від ефектного солодкого не відмовиться? Беріть свій кулінарний блокнот та записуйте все, адже сьогодні ми будемо творити десерти, як у найкращих кафешках! І допоможе нам у цьому „Полуничне мокко“. Цей ніжний та напрочуд смачний десерт складається з яскравої полунички, чорного шоколаду, невагомих вершків та цукрової пудри. Декілька дій і ви уявляєте себе десь на терасі кафе зі смачною кавою та десертом в руці!

десерт рецепт

Для приготування нашого солодкого перекусу вам знадобиться:

– полуниця більшого розміру ( 4-5 штук)

– вершки жирністю 33% ( близько 150 грамів)

– цукрова пудра ( 2 столові ложки)

– чорний шоколад ( 100 грамів)

  • Ви втратите всього 10 хвилин свого часу
  • З цієї кількості продуктів у вас вийде порція на 1 людину
смачний десерт

А тепер, сам покроковий процес та деякі поради від нас.

Крок 1.

Давайте розпочнемо саме з вершків. Їх потрібно збивати плавно та спочатку досить повільно. Потім збільшуйте потужність та поступово додавайте цукрову пудру. В кінці увімкніть максимальну потужність на декілька секунд. Все, наші пухкенькі вершки готові!

ніжний десерт

В результаті ви повинні отримати однорідну та досить густу вершкову масу. Вона повинна танути в роті і давати легкий, молочний присмак.

ефектний десерт

Крок 2.

Продовжимо наш рецепт і приступимо  до  чорного шоколаду. Ми рекомендуємо вам брати чорний шоколад із вмістом какао не менше 70%. Такий вид справді буде більш корисним і не менш смачним. Помістіть потрібну кількість шоколаду у посудину та поставте її на водяну баню. Дочекайтесь моменту, щоб шоколад повністю розтанув. Весь час помішуйте все, щоб шоколад не пригорів до посудини.

апетитний десерт

Крок 3.

Полуничку помістіть під кран з водою та добряче промийте її від дрібного бруду. Не забудьте відірвати маленькі листочки зверху. Далі помістіть ягоди на дошку та поріжте на шматки( четвертинки).

оригінальний десерт

Крок 4.

Коли ви бачите, що на столі знаходяться вершки, розтоплений шоколад та полуниця – мерщій приступати до завершального етапу!

яскравий десерт

Крок 5.

Ми рекомендуємо взяти красивий десертний посуд (так ви ще більше відтворите атмосферу кафешки) та помістіть на дно розтоплений шоколад. За ним викладіть товстий шар із вершків. В кінці красиво викладіть зверху шматочки полуниці. А тепер, заварюйте каву, беріть цей оригінальний та апетитний десерт інасолоджуйтесь незабутнім смаком! Приємного апетиту!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert